Impero welcomes Line Køhler Ljungdal to our Board of Directors

Today, we are proud to announce that Line Køhler Ljungdal has been appointed to the Board of Directors. 

Line is the Executive Vice President, Chief Legal Officer and a member of the Executive Board at Bang & Olufsen. 

Chairman of the Board, Jørgen Bardenfleth says: ”With Line Køhler Ljungdal as part of the Board, we have a profile that strengthens our practical knowlegde and experience within the area of  governance, risk and compliance. Besides this, Line brings great legal and international knowledge, and as Chairman, I look forward to the collaboration.”

We welcome Line to Impero and look forward to working with her. 

Follow us on LinkedIn, if you don’t want to miss out on more news from Impero. 

Below, you can see the press release in Danish.

Line Køhler Ljungdal, Board Member

Børs-aktuelle Impero udpeger B&O’s Line Køhler Ljungdahl til bestyrelsen

Impero, der i disse dage er på vej på First North, styrker virksomhedens bestyrelse. Det nye medlem er Line Køhler Ljungdahl, der til dagligt er Executive Vice President, Chief Legal Officer og medlem af direktionen i Bang & Olufsen.

Line Køhler Ljungdahl har været ansat i Bang & Olufsen siden 2015, og har spillet en central rolle i B&O’s transformation fra en kompleks produktionsvirksomhed til en partnerdrevet og asset-light forretning.

Om indtrædelsen i Imperos bestyrelse udtaler Line:
“Jeg vurderer, at Impero har et kæmpe vækstpotentiale, og virksomheden er et fantastisk eksempel på, hvordan en god ide kan skaleres og løse en masse udfordringer og samtidig sikre transparens for virksomheder globalt. Jeg håber, at jeg, med min erfaring indenfor især governance, compliance og risk management, kan bidrage til vækstrejsen, og jeg ser frem til samarbejdet med en meget kompetent bestyrelse, ledelse og de mange dygtige medarbejdere.”

Jørgen Bardenfleth, bestyrelsesformand i Impero, ser frem til et produktivt samarbejde:
“Med Line Køhler Ljungdahl i bestyrelsen får vi en profil, der styrker vores praktiske viden og erfaring inden for governance, risk og compliance-området, hvilket jo er det Impero lever af. Line bringer desuden stor juridisk og international viden, og som formand glæder jeg mig til samarbejdet.”

Inden Line Køhler Ljungdahl kom til Bang & Olufsen, var hun ansat i tre år som Head of Legal hos GasLog Ltd. med hovedsæde i Monaco, og før det arbejdede hun i knap syv år som advokat hos Kromann Reumert. Line sidder desuden i bestyrelsen hos Freja Ejendomme A/S. Hun har en Executive MBA fra CBS og er cand.jur. fra Københavns Universitet.

 

Kontaktinformation

Lise Kildsgaard, Kommunikationschef

Tlf. +45 7022 5364 / +45 3118 4622

E-mail: lk@impero.com