Offering of new shares in Impero was successfully completed

Impero is soon to be listed on Nasdaq First North Growth Market and we have announced the results of the public offering period.

We want to extend our thanks and gratitude to the many people who continue to take an interest in our mission, our platform, and our company. The offering of new shares in the offer period was oversubscribed by 807% – we’re very humbled and grateful.

“I’m very proud to be able to welcome many new investors to Impero soon and I thank you all for your trust in us and support of our mission”, CEO Rikke Stampe Skov says.

We will be ringing the bell on the 22nd of April 2021 when we will officially list on Nasdaq First North Growth Market.

Follow us on LinkedIn if you don’t want to miss out on more news from Impero or subscribe to our investor newsletter

Below, you can see the press release in Danish.

Rikke Skov, CEO Impero GRC platform

Imperos offentlige udbud overtegnet med 807 %: Nu begynder rejsen

Interessen for den danske 'Software as a Service' (SaaS) virksomhed Impero er stor. Efter en succesfuld tegningsperiode, hvor Impero endte med en overtegning på 807 % på de i tegningsperioden offentlige udbudte aktier, er selskabet nu klar til første handelsdag på Nasdaq First North børsen d. 22. april.

Den danske SaaS-virksomhed Impero, der bl.a. har erhvervsprofiler som Lars Kolind og Jørgen Bardenfleth i investorkredsen, står stærkt forud for første handelsdag på Nasdaq First North d. 22. april. Efter tegningsperioden blev afsluttet tirsdag kl. 23.59, kan Impero offentliggøre, at virksomheden har modtaget tegningsordrer for i alt 169,6 mio. kr. – 324 % højere end de 40 millioner Impero søgte i det samlede udbud. Her er de udbudte aktier i den offentlige tegningsperiode blevet overtegnet med 807 %. For at imødekomme den store efterspørgsel, har Impero valgt at lave en ligelig fordeling, hvor alle aktionærer uanset størrelse vil modtage 10,325% af deres ønskede tegningsordre. Der er dog blevet givet individuel allokering til fire af selskabets medarbejdere, der hver har indleveret tegningsordrer for over 250.000 kr. Den nye kapital er fordelt på 2.823 nye investordepoter, udover fortegnere.

Impero opererer i et marked i kraftig vækst. Det skyldes, at kravene til virksomheders compliance er stigende. De skal gøre mere, og de skal i stigende grad kunne dokumentere, at de gør det. Her kommer Impero med en platform, der er intuitiv at bruge og automatiserer arbejdet med GRC. Impero er med sin software-baserede løsning i stor vækst og har med kunder så som Arla, Novo Nordisk og Bestseller i Danmark og VW Group og Siemens i Tyskland hurtigt skabt en alsidig kundeportefølje. Virksomhedens kommende vækstrejse betyder bl.a. en yderligere ekspansion i det Nordvesteuropæiske marked med særlig fokus på DACH-regionen (Tyskland, Østrig og Schweiz), hvor Impero allerede står solidt med flere storkunder.

Adm. direktør, Rikke Stampe Skov:
“Vi er taknemmelige for den tillid, vores kommende investorer har vist os. Børsnoteringen giver os den nødvendige kapital til at tage de næste store skridt i arbejdet med at indfri vores ambitiøse mål om ca. 50 % årlig vækst i de kommende år. Vi vil gøre os umage for at vise, at vi kan skabe de resultater, som vores investorer forventer af os. De har vist os stor tillid, og den tillid skal vi leve op til. I dag begynder næste del af rejsen for alvor, og vi glæder os.”

Bestyrelsesformand, Jørgen Bardenfleth:
“Jeg har store forventninger til Impero. Virksomheden kommer ikke alene med en stærk løsning på et stigende behov i markedet. Virksomheden har også nogle sunde og positive værdier, hvor vi hjælper virksomheder ved at understøtte tillid – internt i virksomhederne og mellem virksomheder og deres omverden. Det vil jeg gerne være en del af. Kapitalrejsningen gør, at vi nu kan eksekvere på vores høje ambitionsniveau i de kommende år. Impero er et godt eksempel på en virksomhed, der har set en mulighed i et marked i stor vækst, og som samtidig har teknologien, ledelsen og evnerne til at følge idéerne til dørs.”

Fakta om Impero og børsnotering på First North
Impero går på markedet med en værdiansættelse før udbuddet på DKK ca. 155 mio. og sigter efter en kapitaltilførsel på 40 mio. kr.

Grundlaget for værdiansættelsen er forventninger om vækst i omsætningen i de kommende år på ca. 50 % årligt, bl.a. drevet af meget stor vækst i ‘recurring revenue’, herunder vækst i salg til allerede eksisterende kunder.

Værdiansættelsen er efterfølgende blevet bekræftet hos Imperos cornerstone-investorer, som bl.a. tæller BankInvest og Fundamental Invest.

Kapitalen fra børsnoteringen skal primært bruges til salgsfremmende aktiviteter og produktudvikling.

 

Kontaktinformation

Lise Kildsgaard, Kommunikationschef

Tlf. +45 7022 5364 / +45 3118 4622

E-mail: lk@impero.com